24 Nisan 2009 Cuma

UltrAslan - Kale Arkasi - Kop


UltrAslan 16 Nisan'da resmi sitesinden yaptigi aciklama ile Ali Sami Yen'in son senesinde kapali tribun yerine eski acikta olacagini bildirdi. Buna sebep olarak da mac icinde her tribunden degisik ses gelmesi ve bunun takimi olumsuz etkilemesini gosterdiler. Simdi herkesi yonetime tribunun ustunun kapatilmasi icin faks ve e-mail gondermeye davet ediyorlar. Malum eski "acik" ve kislar Istanbul'da zorlu geciyor.


Kulislerde konusulan konu ise biraz daha ileriye donuk. UltrAslan'in 2010-2011 sezonunda Seyrantepe'de kapali ust tribun yerine kale arkasinda olacagi ve bir anlamda buna hazirlik yaptigi soyleniyor. UltrAslan'in daha Ali Sami Yen'deyken kale arkasina gitmesine razi olmayanlar (kapali ust tribunun sessiz sakin olacagi dusuncesi bircok Galatasaray taraftarini rahatsiz ediyor) 52.000 kisilik yeni statta kale arkadasinda olmasina ne diyecekler merak ediyorum ? Acaba Seyrantepe Turk Telekom Arena ; kapali tribunde herkesin oturup sessizce mac izledigi ama kale arkadasindaki KOP tribununun mahseri bir ortam yarattigi Anfield Road gibi mi yoksa genelde herkesin oturdugu ve sadece goze hitap eden Old Trafford gibi mi olacak ?

23 Nisan 2009 Perşembe

Derbi Dedigin


Galatasaray-Fenerbahce macinin son dakikalarinda yasanan olaylar yuzunden maci yayinlayan Ispanyol kanali yayini kesmisti hani. Biz sadece futbol izlemek istiyoruz demislerdi. Real Madrid-Getafe macini yayinlayan NTV Spor niye kesmedi acaba yayini ? Pepe'nin Lugano'dan, Getafe'nin Arjantinli oyuncusuna dayilanan Marcelo'nun Sabri'den ne eksigi var ? Dogru olani tabi ki yayini kesmeyerek NTV Spor yapti. Derbi dedigin sert olur, derbi dedigin hirsli olur, derbi dedigin kemik sesi getirir... Futbol asla sadece futbol degildir ; futbol siddettir, futbol holiganliktir..

Baslama Vurusu

10 numara oynayabilecek bir sol ayaga sahip olamayan ama sol kanatta hapsolmayi kendine yediremeyip sureki sol ic boslukta fark yaratmaya calisanlara ithaf edilmistir...