11 Haziran 2010 Cuma

Boks !!


4 yıl aradan sonra yeniden o rüya gibi geçecek 1 ay az sonra başlıyor. Günde 2-3 maç, her gün spektaküler goller, ince paslar, şık çalımlar... Üzerinde konuşacak, yazışacak, yorum yapacak onlarca konu...

64 maç
32 takım
30 gün
10 stat
1 şampiyon

Favorim Brezilya, sürprizim Ingiltere.. Televizyonlar, buzdolapları, içki-çerez stokları, bilgisayarlar.. Herşey hazır.. Boks !!

9 Haziran 2010 Çarşamba

Büyü

Ilk maçın başlamasına 72 saatten az kalmışken, hergün yeni bir sakatlık haberi duymak artık işin tadını kaçırmaya başladı. Her sabah "acaba bugün kimin kadrodan çıkarıldığını okuruz" diyerek açar olduk bilgisayarı. Daha milli takım kampları başlamadan sakatlanan var, hazırlık maçında darbeye bağlı sakatlanan var, idmanda darbesiz sakatlanan var. Yani tüm sakatlıkları aynı sekilde olmadı ki birilerinin kupayı sabote ettiğini düşünelim. Bu durumda benim aklımda sadece büyü seçeneği kalıyor. Birileri fena halde büyü yapıyor sanırıım.

Bugune kadar sakatlanan (en azından ilk 2 hafta oynaması imkansız olan) isimlerden bazıları kaleci Adler; defanstan Rio Ferdinand, Lass; orta sahadan Ballack, Essien, John Obi Mikel; forvetten Pirlo, Robben ve Drogba'ydı. Bugünün yeni sakatı ise Portekiz'den Nani oldu. Christiano Ronaldo ile güzel bir uyum yakalaması beklenen Nani de tribünde olacak. Bir vuvuzella da Nani'ye getirin...

7 Haziran 2010 Pazartesi

Seyrantepe - 2.Çatı Makası

Futbolsuzluktan kırıldığımız şu günlerde dikkatimiz ister istemez başka alanlara kayıyor. Yeni sezon için Ali Sami Yen'de yarım sezonluk bilet çıktığı için ve Seyrantepe için henüz herhangi bir bilet haberi olmadığı için umutsuzluğa düşen kesimi rahatlatan görüntüler Seyrantepe'nin yapımını adım adım gösteren http://seyrantepesporkompleksi.com sitesinden geldi. Geçen ay takılan birinci çatı makasından sonra geçtigimiz haftasonunda ikinci çatı makası da takıldı. Yağmur, çamur, gece, gündüz demeden devam ediyor inşaat.