8 Ocak 2010 Cuma

Şapkadan Çıkacak Tavşan

Sezon öncesinde Haldun Üstünel önderliğindeki Galatasaray transfer komitesi, teknik direktör dahil, hiçbir transferi basına sızdırmadan yapmıştı. Gazetelerde yazan onlarca ismi bir kalemde çizerek gerçek transferi resmi web sitesinden duyurmuşlardı. Dolayısıyla ara transfer döneminde de kimsenin gazetelere inanası gelmiyor.

Ara transfer dönemi, sezon öncesi transfer döneminden biraz farklı. Sezon öncesinde transfer edebileceğiniz futbolcu sayısı ara transferde gelebileceklerden çok fazla. Haliyle ara transferde olasılıklar azalıyor. Türkiye'deki tüm gazetelerin ve web sitelerinin günde ortalama 8 transfer haberinin yazdığı bu günlerde acaba yine hiç yazılmamış birisini mi transfer edecek Galatasaray diye düşünüyor insan.

Bir forvet, bir de stoper alacağı aşikar Galatasaray'ın. Acaba bu sefer basında çokça yazdığı gibi Ricardo Costa ve Sercan Yıldırım ikilisi mi gelir yoksa yine sağ gösterip sol mu vurur Haldun Üstünel ve ekibi ??

7 Ocak 2010 Perşembe

Roller Değişince

Galatasaray'ın Antalya'da kamp yaptığı otelde dün özel bir maç gerçekleşmiş. Galatasaray teknik kadrosuyla Concorde Otel yönetim kadrosunun yaptığı maçta 3 gol atan Rijkaard'ı Arda ve Sabri maçtan sonra fotoğraftaki gibi kutlamış. Benim merak ettiğim konu ; acaba Sabri maçı izlerken sağ kanattan orta yapamayanlara nasihatte bulundu mu ?

5 Ocak 2010 Salı

Taca Çıkan Şikayet

Kayserispor yönetimi Mehmet Topuz transferindeki "kriz yönetiminden" sonra ikinci bombayı Ali Turan'ın transfer dedikoduları için patlattı. Kayserispor basın sözcüsü Yücel Şahin, daha önce verdiği bir demeçle ilgili olarak "Kimse bu paraya futbolcusunu vermez. Galatasaray Kulübü ile dalga geçmek için o şekilde konuştum" diye beyanat vermişti. Aynı Kayserispor yönetimi, dün gece saatlerinde resmi web sitesinden yaptığı duyuruda, Galatasaray'ı Ali Turan'ı ayarttığı gerekçesiyle T.F.F'ye şikayet ettiğini bildirdi.

Bugun sabah saatlerinde ajanslara düşen haberlere göreyse Galatasaray, Wolfsburg'un Portekizli stoperi Ricardo Costa ile anlaşmaya varmış. Eğer haber doğruysa ve Galatasaray aradığı stoperi Ricardo Costa olarak bulduysa, Kayserispor'un yönetimi bir kez daha taca çıkmış demektir. Çok sevdikleri Ali Turan da muhtemelen sezon sonunda bedavaya Istanbul'a gelecektir.