18 Haziran 2009 Perşembe

16 Haziran 2009 Salı

Servet de Giderse

Sezon ortasında Zenit'in 5 milyon euro'luk teklifini reddedemeyen yönetim, bu kez reddedilemeyecek teklifi Marsilya'dan Servet için aldı. 2 sezon önce Sivas'tan 500.000 euro'ya alınan Servet için Fransizlar'ın 7 milyon euro civarında bir teklif yaptığı söyleniyor. Meira gittikten sonra meydana gelen sakatlıklar yuzunden stoper oynamayan nerdeyse bir tek Lincoln kalmıştı. Asıl mevkisi stoper olmayan herkes orda oynarken asıl mevkisi stoper olan ama Bülent Korkmaz'ın bir türlü güvenip önemli maçlarda kadroya almadığı Semih Kaya U-19 milli takımında ikinci kez ön çapraz bağlarını kopdığı için Ekim ayına kadar sahalara dönemeyecek. Elde kalan stoperler 36 yaşına gelen ve bir kartı sürekli cebinde oynayan Emre Aşık ile 2008-2009 sezonunu "talihsiz sakatlıklarla" geçiren Emre Güngör. Gençlere önem veren Rijkaard'in önümüzdeki sezon 19 yaşında olacak Murat Akça'ya ne kadar şans vereceği de önem kazanacak haliyle.

Yabancı kontenjanı Baros, Nonda, Lincoln, Kewell, Linderoth ve Leo Franco ile doluyken bunlardan birini satmadıkça (veya takasa vermedikçe) yeni bir yabanci stoper alamayacak olan Galatasaray'da yönetimin kararı merakla bekleniyor. Bir yanda 2 sezon önce nerdeyse bedavaya aldığı takımın en özverili oyuncusunu 7 milyon euro'ya satıp rahatlama fikri; öte yanda Servet'i sattıktan sonra ortaya çıkması muhtemel problemler. Servet de giderse takımın cesur yüreği kim olacak ayrıca merak konusu...

15 Haziran 2009 Pazartesi

Efsane Geri Döndü

Siirtspor’un başkanlığını alan Jet Fadıl Akgündüz:

“Burada yapacağımız kompleksin içerisinde Doğu ve Güneydoğu'nun ihtiyacını karşılayacak 100 bin kişilik bir stadyum yapacağız. Siirtspor için hedefimiz büyüktür.

Siirtspor yönetim kurulu üyesi Alpay Özalan:

“Siirtspor'u Süper Lig'e ve oradan da Şampiyonlar Ligi'ne çıkaracak bir iskelet kurma peşindeyiz. Her konuda bilgili ve tecrübeli bir hoca ile anlaşacağız"

Daha neler göreceğiz diyesi geliyor insanın…

Kombine

Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılma hakkı kazanan sezonun çifte kupalısı Beşiktaş, 2009-2010 yılı kombine biletlerini satışa çıkardı. Gayet makul rakamlarla satışa çıkan biletlerin yine büyük çoğunluğunun tükenmesi bekleniyor. Çok daha kötü bir statta, çok daha yüksek rakamlarla kombine satan Galatasaray yönetimi biraz ders alır mı bilinmez. Beşiktaş'ın yeni sezon kombine bilet fiyatları :

VIP ÜST D 6.900 TL
VIP ÜST B&E 4.850 TL
VIP ÜST A&F 3.500 TL
VIP ALT A&F 2.500 TL
VIP ALT B&E 3.100 TL
VIP ALT C&D 3.500 TL
NUMARALI ORTA 2.500 TL
NUMARALI KENAR 1.900 TL
KAPALI ÜST 1.400 TL
KAPALI ALT 1.150 TL
YENİ AÇIK 600 TL
ESKİ AÇIK 500 TL