10 Temmuz 2009 Cuma

Saygı


"O Lincoln'ün forması değil, Metin Oktay'ın formasıydı. Lincoln o formaya layık olamadı."

Haldun Üstünel'in, Arda'nın yeni sezonda 10 numaralı formayı giyecek olması ile ilgili olarak bir gazetecinin sorduğu "Lincoln'ün formasi Arda'ya mı verildi" sorusuna cevabı.

Sıcakta Idman

30 derecenin üstündeki sıcaklıkta yapılan Fenerbahçe ve Beşiktaş idmanlardan taze kavga haberleri geldi. Bu sıcaklarda antrenman yapmak bazılarının zoruna gidiyor herhalde. Takımlar bir an önce serin Avrupa bölgelerine gitseler de herkes rahatlasa. Gerçi geçen sene iki Ibo'nun kavga haberi de öyle serin bir yerden gelmişti ama neyse..

Emre Çolak ve Diğerleri

Galatasaray'da altyapıyı biraz takip edenler zaten Emre Çolak adını sıkça tekrarlıyordu son 1-2 yıldır. Geçen sene Skibbe de geldiğinde genç oyunculara önem verir demişlerdi ama olmadı. Bu sene Rijkaard ilk 3 hazırlık maçında da Emre Çolak'a sanş verdi ve Emre de bu fırsatları gayet iyi değerlendirdi. Son maçta uzaktan attığı gol belki yağmurun etkisi veya kalecinin hatasıyla gol olmus olabilir ama 18 yaşında birinin teknik kadronun ve tum A takım futbolcularının izlediği bir hazırlık maçında insiyatif alıp boyle şeyler yapması ümit verici.
As oyuncuların çok azının oynadığı hazırlık maçlarında genç futbolcuların gösterdiği performans ileriye dönük olarak herkese umut veriyor. Geçen sene sakatlıklar yüzünden çok ağır bedeller ödeyen Galatasaray'da böyle gençlerin her zaman hazır durumda kenarda durması insanın içini rahatlatıyor. Hele ki daha maçlar bile başlamadan gelen Mehmet Topal'ın sol baldırındaki yırtık haberi. Bir sene daha sakatlıklar yüzünden kaybedilmemeli...

8 Temmuz 2009 Çarşamba

Lincoln Resmi Olarak Bitti Mi ?

Bundan önceki Lincoln polemiklerinde ve gerek sezon öncesi gerekse devre arası kamplarına geç katılma mevzularında yönetimden veya resmi siteden çok sert mesajlar verilmezdi. Çok çok Haldun Üstünel veya Adnan Sezgin çıkar, "Lincoln mazeretsiz olarak kampa katılmadı, gereken ceza neyse verilecektir" derdi.

Bu sefer önce Adnan Polat "Lincoln artık Florya'nın kapısından giremez" diyerek postayı koydu, sonra da resmi web sayfasındaki ana banner'dan Linoln ve Baros'un sevindiği bölümü çıkarıp, sadece Baros'un sevindiği bir bölüm koydular.

Bu kez gercekten bitti galiba...

7 Temmuz 2009 Salı

Ronaldo'nun Imza Töreni