27 Nisan 2009 Pazartesi

Kac Beden Buyuk ?


Bulent Korkmaz'in Galatasaray'a teknik direktor oldugu gun sevinmeyen Galatasaray'li yok gibiydi. Ali Sami Yen'de lig sonuncusu Kocaeli'den 5 yiyen takimda artik "yakisikli" teknik direktor Skibbe'nin yeri yoktu. Onun yerine "Cesur" Bulent Korkmaz'in ismi bile milyonlari heyecanlandirmaya yetmisti. Ciktigi ilk macta Bordeaux'yu efsanevi bir sekilde kupanin disinda itmesi (her ne kadar 5 dakikada 2 gol yense de) herkesi ayaga kaldirdi fakat Bordeaux macindan sonra gittikce dusen performans yine ayni milyonlari hayal kirikligina ugratti.


Kimse Bulent Korkmaz'dan mucize beklemiyordu zira 7 aydir Skibbe ile idman yapan (veya yapmayan) bir takima 3 gunde kondusyon yuklemesi yapmak mumkun degildi. Ama nerdeyse her macta cikardigi ilginç 11'ler ve yine her macta yaptigi garip oyuncu degisiklikleri "Bulent Korkmaz'la bu is zor" yorumlarini arttirdi. Once Lincoln'u kusturmesi, sonra Arda 3+1 mac ceza alinca ayni Lincoln'e sarilmasi; hafta ici Ayhan Akman'la basina acik idmanda kavga etmesi (Ayhan'in Ankaraspor macindaki kotu performasi buna baglanabilir mi bilinmez) ve son olarak 1-0 onde goturdugu macta iyi oynayan, gayret gosteren ve topu rakip ceza sahasi civarlarinda tutan tek oyuncu olan Baros'u oyundan almasi ve Baros'un soylene soylene oyundan cikip kulubeye bile bakmadan direk soyunma odasina gitmesi...

Bitime 5 mac var ve ikinci Besiktas'la puan farki simdilik 7. Sampiyonluk zaten gitmisti, Sampiyonlar Ligi de galiba dun aksam 89.dakikada gitti. Elde sadece UEFA Ligi kaldi. 3 Ankara takimi ustune Besiktas ve Sivas maclarindan UEFA Ligi bileti cikarsa Bulent Korkmaz'i basarili sayip seneye de onunla devam ederler mi gorecegiz. Bulent Korkmaz'in teknik/taktik anlayisi bir yana, bir de giyim tarzina dikkat etmek lazim. Kumas pantolon ustu montla basladigi macerasina bir donem Guardiola tarzi gomlek+kravatla devam edip dun aksam esofmana gecis yapti. Acaba "Galatasaray'a Teknik Direktorluk Ceketi" birkac beden buyuk mu geldi ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder