30 Nisan 2009 Perşembe

Roma'ya Dogru

Sali aksamki Barcelona-Chelsea maci belki beklenildigi kadar gollu gecmedi ama futbol zevki acisindan kusursuza yakindi. Barcelona'nin her zamanki bol pasli, bas donduren futbolu karsisinda Chelsea ilk maci deplasmanda oynamanin verdigi avantajla gol yememek icin oyunu kilitlemeyi tercih etti. Buna ragmen iki takim da hatiri sayilir sayida gol pozisyonlari yakaladilar. Rovansta Chelsea tekrar oyunu kilitleyip maci uzatmaya tasimayacagina gore daha acik ve daha da zevkli bir rovans bizi bekliyor. Kendi evinde oynayacagi icin acik oynayacak olan Chelsea acaba Barcelona tehlikesinin farkinda mi ?
Dun aksamki Manchester United-Arsenal maci da ayni sekilde keyifli ve hizli ama Sali aksamki mactan farkli olarak tek gollu gecti. Manchester'in ilk 20 dakikadaki bogucu baskisi golu getirdi ve macin kalaninda 1-0'in verdigi rahatlikla oynadilar. Arsenal macin sonlarina dogru biraz etkili olmaya calisa da Rio Ferdinand onderligindeki "diri" Manchester defansi onlara gol sansi tanimadi. Iki ayakli maclarin ilkinde evde alinan 1-0'lik sonuc her zaman icin cok buyuk avantajdir. Deplasmandaki ikinci macta bulacagin tek gol, rakibin "baska gol yemeden" 3 gol atmasini gerektirir. C.Ronaldo, Rooney, Tevez, Berbatov gibi oyunculariniz varsa ve gol atmak zorunda olan bir rakibe karsi oynayacaksaniz 1 gol bulmaniz cok zor degil gibi gozukuyor. Ilk maclar sonunda herkesin hayalini kurdugu Barcelona - Manchested United finali cok da uzak degil gibi gozukuyor sanki...

1 yorum:

  1. Finishing out the latest United States so well-known tourist attractions, travel If you are interested, do not prevent to my blog to see you have a fruitful package, and finally do not forget to support my ads GOOGLE Oh Oh!

    YanıtlaSil