14 Ekim 2009 Çarşamba

Bir Günde İki Erhan Telli

Bir muhabirin aynı günde bu denli iki önemli olayla gündeme gelmesi çok sık yaşanan bir şey değil. Habertürk muhabiri Erhan Telli, aynı günde hem Bursaspor başkanı Ibrahim Yazıcı'dan tokat, hem de Galatasaray Kulübü'nden kınama yedi.

Dün sabah www.galatasaray.org 'dan yansıyan ve direkt Erhan Telli ile gazete yönetimini hedef alan açıklamada Erhan Telli'nin yazılarında önce Milan kulübünden Frank Rijkaard'a "teklif getirtmiş", sözleşmesinin süresini "indirtmiş", Rijkaard'ın kafasının iyice karıştığına iman etmiş, "göz hapsine" aldırtmış, nihayet senaryosunun gerçekleşemeyeceğini idrak edince dünkü "haber"inde de "seneye Allah Kerim" diyerek niyetini iyice açığa çıkarmış olduğu yazıyordu.

Akşam gelen haber ise biraz daha hareketliydi. Erhan Telli'nin 13 Ekim tarihli "Istifa Ettim Mi Ki ?" başlıklı, yine % 100 spekülasyon kokan haberine istinaden Bursaspor başkanı Ibrahim Yazıcı (ve korumaları), dünkü basın toplantısı sonrası yakaladığı Erhan Telli'ye tokat, yumruk ve tartaklamadan oluşan bir darp olayı yaşatmış.

Habertürk ve TSYD hemen Ibrahim Yazıcı ve darp olayını kınarken Galatasaray Kulübü'nün sabah kınadığı "art niyetli haberler dizisi" hakkında en ufak bir yorumda bulunmaması kimseyi şaşırtmadı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder