14 Aralık 2009 Pazartesi

Kazım Kazım ve Kelepçeleri

Bu denli büyük yaygara koparması çok normal aslında Kazım'ın kelepçeli sex partilerinin. Televole, Gelinim Olur Musun gibi programların tarihin en yüksek rating'lerini aldığı bu ülkede Fenerbahçeli bir (ya da birkaç) futbolcunun sex partisi yapması ve üstüne üstlük kelepçelerin bulunmasının bu denli ses getirmesi kimseye süpriz olmadı.

Birçoklarının aksine ben Kazım'ı bu kelepçeli parti yüzünden yargılamayanlardanım. Yabancı da olsa, futbolcu profili dünyanın her yerinde aynıdır. % 99'u fakir bir aileden gelip, 19-20 yaşından itibaren devlet başkanlarında olmayan bir popülariteye sahip olan, çılgın bir paranın içine düşen futbolculardan hemen kendine bir aile kurup, % 100 profesyonel yaşama geçen futbolcu sayısı çok az. Şu anda dünyanın en iyi 3 futbolcusundan biri olarak gösterilen Christiano Ronaldo'nun yatak maceralarını nerdeyse her hafta başka bir fahişenin ağzından duyuyor tüm Avrupa medyası. 4-5 sene önce dünyanın tartışmasız en iyi futbolcusu olan Brezilyalı Ronaldo'nun travestiler ile olan maceraları dahi yer buldu gazetelerde. Eline biraz para geçtiği zaman "100 dolarlık" hediyelerle kendini ödüllendiren bir neslin üyeleriyiz biz. Bir futbolcunun maç veya idman günleri dışında camiye veya kiliseye gitmesi bizi ne kadar ilgilendirmiyorsa kelepçeli sex partileri de o kadar ilgilendirmemeli.

Son 2 gündür gazetelerde çıkan bahis skandallarıyla Kazım'ın ilişkisi ise cok hassas bir konu. Aynen bugun Fenerbahçe'nin yaptığı açıklamada olduğu gibi, resmi makamlarca kanıtlanmadan Kazım'ın bu işle ilgisi olduğunu iddia etmek son derece yersiz. Zaten gerçekten böyle bir şey varsa Aziz Yıldırım'ın Kazım'ı Fenerbahçe'de daha fazla barındırması mümkün değil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder