9 Aralık 2009 Çarşamba

Korkaksan Kazanamazsın


Beraberliğin dahi yetmediği bir maçtı Beşiktaş için. Kağıt üzerinde artıları çoktu ama Beşiktaş'ın. Evinde oynaması, seyircisinin desteğini arkasına alması, rakibin liginin bitmesi derken son anda ortaya çıkan doping skandalı ve rakip defansın 2 önemli oyuncusunun kadrodan çıkartılması. Avrupa'da 2,70'ten başlayan Beşiktaş'in galibiyet oranları maç saatinde 2,30'lara kadar düştü. Bütün bunlar olurken Mustafa Denizli öyle bir 11 çıkardı ki sahaya, taraftar yumruk yemişe döndü ;

Rüştü, Ibrahim Toraman, Sivok, Ferrari, Ibrahim Üzülmez, Ibrahim Kaş, Ernst, Fink, Tello, Ekrem, Bobo.

Denizli, kadrodaki nerdeyse bütün savunmacıları ilk 11'e koymuştu. Öyle ki, yedek kulubesinde oturan 7 futbolcudan sadece Ismail Köybaşı gerçek savunmacı sayılabilirdi. Bunun dışında Tabata, Yusuf, Nihat, Nobre ve Uğur. 41'de ilk golü yedikten sonra devre arasında Tabata veya Yusuf kartını oynaması beklenen Denizli değişiklik yapmak için 68'e kadar bekledi. 77'de Fink-Uğur değişikliğini yaparken de seyirci tarafından ıslıklandı.

Ya korktu Denizli, 1-0'da orta sahayı boşaltıp farkın açılmasından; ya da dondu kaldı kulübede. Korkaksan zaten kazanamazsın. Peki ya donup kaldıysan ??

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder