6 Aralık 2009 Pazar

Alayına İsyan

Sürekli bir düşman aramak, Fenerahçeli olmayan herkesten ve her kesimden nefret etmek Aziz Yıldırım'ın 10 yıldır en büyük hatasıdır bence. Tabi Aziz Yıldırım'ın hataları sonucunda olan Fenerahçe'ye oluyor. Gidilen her yerde medya mensupları ile kavga edip, onları tehdit eden Aziz Yıldırım, dün Eskişehir'de aynı oyunu bir kez daha sahneye koydu. Hemen hemen aynı saatlerde Mardin'de futbol okulu açılışına katılan Adnan Polat yönetimindeki Galatasaray yönetimi sabahtan akşama kadar medya ile problemsiz geçinirken, Aziz Yıldırım henüz 3.saatte patlayıp programı yarıda kesmiş.

Galatasaray'ın yaşadığı form düşüklüğünü Fenerbahçe de yaşıyor bu aralar. Sezonu erken açan ve erken form tutan takımların en büyük kabusu olan bu "sezon ortası düşüşler" futbolun doğasında var. Bu yüzden çıkan formsuzluğa bir de Fenerbahçe'deki diğer faktörler (Galatasaray maçı yüzünden alınan seyircisiz oynama ve Bilica cezası, Kazım ve Emre'nin sakatlıkları, golcülerin huzursuzluğu) de eklenince arka arkaya kayıplar yaşanıyor. Ama Fenerahçe'deki bu yaşananlara bir de disiplinsizlik eklenince çözüm bazı radikal kararlar alınmadan geçmeyecek gibi gözüküyor.

Kazım'ın gece gezmesi olayında kendi futbolcusu tarafından kontrpiyede bırakılan Fenerbahçe yönetimi Önder'ın "el kazası" hakkında olay iyice açıklanmadan detaylı yorum yapmaktan kaçındı. Buna karşın arka arkaya 3.mağluiyet de gelince Aziz Yıldırım beklenen hamlesini yaptı ve hakem hatalarını bahane ederek kulupler birliği başkanlığını bıraktığını açıkladı. Galatasaray camiası 10.haftada aynı hakemlerden şikayet ederken bu açıklamaları "bahane" olarak değerlendiren Aziz Yıldırım, dun akşam bu hakemlerle böyle gitmeyeceğini bildirdi.

Bu hafta içinde Samadıra'da yapılması beklenen operasyon(lar) öncesinde önemli bir hedef saptırma hamlesiydi. Gerisini merakla bekliyoruz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder