28 Ocak 2010 Perşembe

Shabani Nonda


Kim gitse tartışılcaktı, kim gitse yazık olacaktı. Kewell gitse taraftar çok üzülecek, büyük bir kısmı tepki gösterecekti. Leo Franco gitse, devre arasında kaleyi Aykut ve Ufuk'a bırakmak gibi bir riske nasıl girildiği tartışılacaktı. Nonda gitti; şimdi UEFA Ligi'nde nokta forvetsiz nasıl oynanacağı tartışılacak.


Kewell kadar olmasa da, o da taraftarın çok sevdiği bir isimdi. Galatasaray formasıyla oynadığı toplam 92 karşılaşmada attığı 37 gol aslında işini iyi yaptığınıda gösteriyordu. Ama 32 yaşın ve geçirdiği diz sakatlığının ağırlığı onu da çok zorluyordu. Florya'daki idmanların günlük raporlarını biraz dikkatli takip eden biri Nonda'nın haftada 1-2 idmana çıkamadığını görüyordu.


En zayıf halka kim olacak demiştik, Nonda oldu. Bugun hem resmi siteden, hem de ultrAslan'ın sitesinden Nonda'ya teşekkür mesajları yayınlandı. Özellikle ultrAslan'ın sitesine koyduğu bu fotoğrafla taraftarın o meşhur "Shabani Nondaaaaa Shabani Nondaaaa...." tezahuratını yapmayı ne kadar özleyeceği belli oluyor..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder