23 Mart 2010 Salı

Canaydın

Pankreas kanserine yakalanan hastaların en iyisi 6 sene yaşar derlerdi, Özhan Canaydın 2,5 sene mücadele edebildi. Bazılarına göre Galatasaray ve Aslantepe ile uğraştığı için kanser oldu. Zaten hastalığı ortaya çıktıktan kısa bir süre sonra başkanlığı bırakmıştı. Galatasaray sevgisi sonsuzdu lakin diğer Galatasaray sevenlerle çok kereler kavgalar etmişti.

6-0'lık maçta Aziz Yıldırım'ı tebrik etmesi (kimilerine göre edilen küfürleri susturduğu için, kimilerine göreyse skordan dolayı) üzerine Fenerbahçe camiasının da favori başkanlarından biri haline gelmişti. Bugun Fenerbahçe resmi sitesinde çıkan 3 tane Canaydın haberi de bunu dogrular nitelikte zaten.

Bir dönem Ali Sami Yen'deki maçların ilk 5 dakikaları sessiz geçerdi. Çok "sulu" Galatasaray-Fenerbahçe maçındaki olaylar da Canaydın ve yönetimine protesto amaçlıydı. Ama bütün bunların yanında Galatasaray'ın kurtuluşu ve geleceğinin teminatı olacak Aslantepe projesinin baş mimarı oldu.

Galatasaray Lisesi'nde ögrenci olarak başlayıp, sporcu ve yönetici olarak devam edip, başkan olarak tamamlanan bir hayat oldu onunki. Baştan sona sarı kırmızı. Mekanı cennet olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder