21 Mayıs 2010 Cuma

Atsan Atılmaz

Iki senedir Fenerbahçeli olup da Güiza'nın performansından memnun olan bir kişi bile yoktur sanırım. Güiza'nın 2 senede kaçırdıklarının yarısını 10 senede kaçıran Hakan Şükür'e "Şaban" ismini uygun gören Fenerbahçeliler, Güiza'yı nasıl başka takıma satarız diye düşünüyorlardı bütün sezon. Bu kadar kötü performans göstermesine rağmen Semih ve Gökhan Ünal gibi Türkiye'de marka olmuş isimler kesen Güiza son Trabzon maçında bir de gol atmasına rağmen yine kaçırdığı gollerle belki de şampiyonluğun kaçmasındaki büyük sorumlulardan biri oldu.

İki sezon önce, Ispanya gol kralı sıfatıyla 14 milyon euro'ya alındığı için geldiği takıma geri gönderme veya yok pahasına satılması söz konusu bile değildi. Ama sezon başından beri nerdeyse tüm Fenerbahçeliler'in aklında aynı şey vardı ; Güiza, Ispanya ile dünya kupasında iyi işler yaparsa çok zarar edilmeden başka bir takıma satılıabilir.

Lakin geçmişte tazminat meselesi yüzünden Beşiktaş'ın canını cok acıtan Del Bosque bu sefer de Fenerbahçe'nin tüm planlarını bozdu. 23 kişilik kati kadroyu açıklayan Del Bosque'nin hücum oyuncuları tercihi Jesús Navas (Sevilla), Juan Mata (Valencia), Pedro Rodríguez (Barcelona), Fernando Llorente (Athletic Bilbao), Fernando Torres (Liverpool) ve David Villa (Valencia) oldu.

Güiza'lı günler devam ediyor.. Atsan atılmaz, satsan satılmaz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder