14 Mayıs 2009 Perşembe

Beklenen

Dun aksamki maci televizyondan izleyenler karsi tribundeki Fenerbahceli grubun astigi pankarti gordu butun mac boyunca. Necip Fazil Kisakürek’in BEKLENEN isimli siirinin ilk misralarini yazmislardi ufak bir degisiklikle. Orjinali “Ne hasta bekler sabahi, ne taze oluyu mezar, ne de seytan bir gunahi, seni bekledigim kadar” olan kismin sonunu “benim kupayi bekledigim kadar” olarak degistirip 26 yillik Turkiye Kupasi hasretlerini yaziya dokmuslerdi.


2 hafta once Inonu’de Besiktas’a 60 dakika top gostermeyen takimi degistiren Aragones’in tercihleri tartisilacak cinstendi. Alex’le baslayip takimi yavaslatan, “kupa kadrosu prensibi” geregi Volkan Babacan’i kaleye koyan ve Ali Bilgin’i sag bekte birakip Gokhan Gonul’u stoper oynatan Ispanyol belki de kendi ipini kendi cekti. Ote yandan Yusuf’un onderliginde orta sahada basan bir takim sahaya suren Mustafa Denizli oyuna yaptigi akilci mudahalelerle Aragones’e adeta ders verdi.


Bence sonucta yine BEKLENEN oldu ve Fenerbahce’nin Turkiye Kupasi hasreti 1 sene daha atti. Fenerbahceli taraftarlar dunku maca siirin ilk kitasini yazip gelmislerdi. Buyuk ihtimalle bir sonraki maca ayni siirin ikinci ve son kitasini yazip gideceklerdir. Artik Aragones icin mi, Aziz Yildirim icin mi yoksa Fenerbahceli futbolcular icin mi yazarlar bilinmez :

Gecti istemem gelmeni
Yoklugunda buldum seni
Birak vehmimde gölgeni
Gelme artik neye yarar...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder