6 Kasım 2009 Cuma

Gazozuna

Fenerbahçe için sanki Galatasaray ve bazı kritik Avrupa maçları dışında kalan maçların hepsi gazozuna oynanıyor. Bir hafta önce Galatasaray maçında olan motivasyon, ne geçtiğimiz Pazar günü Kayseri'de, ne de dün akşam Kadıköy'de vardı.

Guiza ve Semih'in yokluğunda devşirme forvet Kazım ile başlayan Fenerbahçe'de oynanan futbol maçın genelinde vasatı aşmadı. Tabi bunda rakibin güçsüzlüğü ve Fenerbahçe'nin biraz kendini sıksa 20 dakikada maçı koparma yetisi olmasının da etkisi vardı. Sakatlıktan çıkan Alex'in fazla mücadele etmeden, sadece akıllı paslar vererek oynaması, Andre Santos'un gol dışında ortalarda gözükmemesi, Mehmet Topuz'un bir kez daha entersan bir şekilde 90 dakika sahada kalması, Fenerbahçe tribünlerinin maçın son yarım saatinde Beşiktaş'a küfür etmeleri ve maç öncesi stat hoparlöründen Ercan Saatçi'nin "Sayenizde" şarkısının çalınması dün geceden akılda kalanlar.

Oyuna girerken dahi tribünleri ayaklandırıp heyecanlandıran Özer'in ne zaman ilk onbirde kendine yer bulacağı henüz bilinmiyor. Kazım'dan forvet yaratan Daum, Özer'den sağ açık yapıp Mehmet Topuz'un yerine kadroya koyması yararlı olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder