2 Kasım 2009 Pazartesi

Yaraları Sarmak # 2

Bir hafta önceki Fenerbahçe maçından mı yoksa 8 derece hava ve sağanak yağmur yüzünden mi bilinmez, Ali Sami Yen tribünleri bu sene ilk defa boştu. Kapali tribünde boydan boya Ercan Saatçi pankartları, sporcu tribününde Elano, Baros, Keita gibi isimler, sahada rakip olarak bu senenin serbest düşüş şampiyonu Sivas. Bülent Uygun'dan sonra gelen Muhsin Ertuğral da henüz istediklerini yaptıramıyor takımına. Zira 90 dakikayı ofsayt diye kesilen bir atağın dışında 0 pozisyonla tamamlamak başka bir şeyle açıklanamaz.

Keita ve Elano'nun yokluğunda kadroda yer bulan Barış'ın savaşan kimliği ile diğer maçlara nazaran daha sert bir orta sahası vardı Galatasaray'ın. Bugüne kadar topsuz oyunda çok başarılı olup top ayağına geldiği zaman saç baş yolduran Barış, biraz bilerek biraz da bilmeyerek yaptığı asistle dün gecenin kahramanlarından biri olmayı başardı. 1-0 mağlupken bile zaman geçirip, ilk yarıyı böyle kapatmak isteyen Petkoviç'e hemşerisi Kewell tarafından kesilen ceza da mermi niteliğindeydi.

Arda kaçırdığı pozisyonlardan birini atsa, muhtemelen sevinmek yerine taraftarlardan bir önceki maç için özür dileyip gönül alacaktı ama olmadı. 85.dakikada oyundan çıkarken tüm stadın bir kez daha onu ayakta alkışlaması zaten taraftarın Arda'yı çoktan affettiğini gösteriyordu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder