4 Kasım 2009 Çarşamba

Yeter

Kime yeter demek lazım bilmiyorum. Her maç farklı bir kadro çıkaran Denizli'ye mi, yersiz transferler yapan Demirören'e mi, her kritik maç öncesi sakatlanan Rüştü'ye mi yoksa "Kartal Gol Gol Gol" ve "Yıldırım Demirören Yeter" tezahüratından başka bir şey söylemeyen Beşiktaş taraftarına mı ?

Daha maç başlamadan gidişat belli olmuştu aslında. Zaten kısıtlı bir kadro ile devam eden Beşiktaş'ta Rüştü, Toraman, Ernst sakat; Tello, Yusuf, Ibrahim Kaş yedek. Maç boyunca 3 gol yemesine rağmen ayakta kalan isimler sadece Sivok Ferrari ikilisi ve şutlarıyla rakibi zorlayan Fink oldu. Gol bulması gereken, evinde oynayan Beşiktaş idi fakat 30.dakikaya kadar (hem de 14.dakikada 1.golü yemesine rağmen) 3 pas yapamadılar. Wolfsburg idmanda çalıştığı bütün hücum varyasyonlarını denedi İnönü'de. Sadece 30 ve 40.dakikalar arasında biraz hareketlenebildi Beşiktaş ama o arada da golü bulamadı. İkinci yarı biraz da göze hoş gelen futbol oynadılar ama biri Hakan'ın hatası, biri de ofsaytten iki gol yiyerek maçı tamamladılar.

Grubun diğer maçında M.United'ın son dakikada mağlubiyetten kurtulup 2.tura çıkmayı garantilemesi de rahatlatmayacak Beşiktaş'ı. Gruptan lider olarak çıkmak bir yana, dün akşamki CSKA rezaletini bir daha yaşamak istemeyecek M.United ve Beşiktaş karşısında tam kadro ve motivasyonla çıkacak. Zaten kolu kanadı kırık olan Beşiktaş, bir de Sivok'tan yoksun olarak gidecek Old Trafford'a. Değil 1 puan, su bile vermezler Beşiktaş'a...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder