30 Haziran 2010 Çarşamba

Ikinci Turun Ardından

Itiraf etmem gerekirse dün akşamki maçta favorim Portekiz'di. Grup maçlarında tökezleyen Ispanya'nın artık devrinin kapandığını düşünüyordum ve C.Ronaldo'nun artık milli takımlar düzeyinde tarih yazacak bir maçı olması gerektiğini sanıyordum. Ama Ispanya yine sinir bozucu pas trafiğiyle bütün planları alt üst etti.

Portekiz dün akşamki maçla birlikte bu kupada toplam 4 maç oynadı. 4 maç sonunda attıkları gol sayısı 7, yedikleri gol saysı 1. Ama 4.maçın sonunda ülkelerine geri dönüyorlar. Ömer Üründül'ün de dediği gibi futbol gerçekten çok enteresan. C.Ronaldo da bir kez daha milli takım düzeyinde bir kıvılcımdan öteye geçemedi. K.Kore maçındaki oyunu konuşmaya gerek yok. Bu G.Dos Santos'un Türkiye'de oynadığı en iyi maç olan Kasımpaşa maçını baz alıp yorum yapmak gibi bir şey olur.

Dünkü maçın ardından ilk defa bugun ve yarın maç yok. 2 günlük dinlenmenin ardından Cuma ve Cumartesi günleri çeyrek finaller başlıyor. Uruguay-Gana maçı dışında 3 maç da heyecan verici. Şüphesiz en iyi maçlar Arjantin-Almanya ve Brezilya-Hollanda olacak. Messi mi Mesut mu, Kaka mı Robben mi ? 2 gün sonra...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder