2 Temmuz 2010 Cuma

Çeyrek Final


İki günlük dinlenmenin ardından maçlar kaldığı yerden devam ediyor. 2 tanesi bugün, 2 tanesi de yarın olmak üzere önümüzde 4 tane çeyrek final maçı var. Kura çekimi ve ilk turda dökülen Avrupa takımları sayesinde 4 maçın sadece 2 tanesi izlenecek düzeyde.
Bugün saat 17:00'deki Hollanda-Brezilya bu maçlardan ilki. Her turnuvada gönülleri fetheden ama çeyrek finalden öteye gidemeyen portakallar kupanın (bence) favorisi Brezilya karşısında. Hollanda'da Robben iyileşti ama Brezilya'da Elano iyileşemedi. Yine Kaka önderliğinde ve L.Fabiano silahıyla oynayacaklar.
Bu gecenin maçı Uruguay-Gana ise bir çeyrek finale hiç yakışmıyor. Gerçi 2002'de Türkiye de Japonya ve Senegal'le oynarken muhtelen aynı şeyleri de bizim için söylüyorlardı. Adı dünya kupası olunca insan hep Brezilya, Arjantin, Almanya, Ingiltere, Ispanya, Italya vs oynasın istiyor, napalim..
Yarın da aynı şekilde 17:00 maçı Arjantin-Almanya ve belki de kupanın en sıkı maçlarından biri olacak. Messi önderliğinde Arjantin mi yoksa Mesut önderliğinde Almanya mı merakla bekliyoruz. Gece maçı ise Ispanya için rahat geçer. Aktif dinlenmelerle yarı finale giderler.
Benim tahminlerim Brezilya, Uruguay, Arjantin ve Ispanya. Bu dört takımın yari finale gelmesi kolay olur. Ama Almanya dışında yarı finale başka bir takım giderse işte o zaman olay olur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder