4 Haziran 2010 Cuma

Son Kombineler


Tüm Galatasaray taraftarları 4 gözle Seyrantepe kombineleri hakkında bilgi beklerken simdilik sadece Ali Sami Yen kombineleri haberi cıktı kulüpten. 2010-2011 sezonunun ilk yarısını Ali Sami Yen'de oynayacak Galatasaray'ın "yarım sezonluk kombineleri" 7 Haziran Pazartesi günü satışa çıkıyor.

Fenerbahçe gibi Galatasaray da bu sezonki fiyatlara hiç dokunmamış. Tek fark, önümüzdeki sezon Ali Sami Yen'de 1 devre oynanacağı için fiyatlar geçen sezonun yarısı. Numaralı 2.100-1.300 arası değişirken üst kapalı 700 ve 800 lira. Her sezon olduğu gibi bu sezon da ilk 2 hafta numaralı tribünden kombineleri olanlara eski yerlerini almak için opsiyon sunuyorlar.

Seyrantepe'nin Loca ve VIP dışındaki kombineleri ile ilgili fiyat ve satış zamanı bilgisi henüz ortada yok. Arada bir stadın bilet satış işlerini yapacak olan firmadan anketler geliyor, dost meclislerinde "tahmini" tartışmalar yapılıyor fakat henüz resmi bir bilgi yok. Bazıları yarim sezon + yarım sezon olacağı için iki stadın biletlerinin aynı anda satışa çıkacağını düşünüyordu ama olmadı. Büyük ihtimalle Ali Sami Yen kombineleri bittikten sonra (numarali tribün için genel satışın 21 Haziran'da başlayacağını tahmin edersek), yani Temmuz başında önce Seyrantepe biletlerinin çıkması beklenmiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder