31 Mayıs 2010 Pazartesi

Beklenen Son

Aslında bugun Mourinho'nun Real Madrid'e imza atmasında Pellegrini'nin de büyük rolü var. Sene içinde başarılı olabilse, en azından içerdeki maçta Barcelona'yı yenip La Liga'yı kazansa belki de bugun Mourinho onun koltuğuna oturmayacaktı.

Arka arkaya gelen başarısız sonuçlar, Avrupa'da yıllardır Nisan ayını görememe ve Barcenola'nın uzay çağı futbolu oynadığı dönemde iki takım arasındaki farkın göz göre göre açılması. Öte yandan yıllardır destanlar yazan Mourinho. Önce Porto ile Uefa Kupası, ardından yine Porto ile Şampiyonlar Ligi. Sonra geldiği Chelsea'de 2 Premier Lig şampiyonluğu ve ardından Inter. Lig, kupa ve Şampiyonlar Ligi üçlüsü ile yapılan hat-trick.

Bütün bunları yaparken Mourinho'nun içinde büyüyen bir Barcelona nefreti var mıydı yoksa sadece son 1-2 senede mi gelişti bu nefret onu kestirmek zor. Ama artık aşikar olan bu nefretin resmileşeceği. Seneye, özellike Nou Camp'taki derbide, Mourinho'nun başına gelecekler ve aynı sekilde Madrid'd oynanacak maçta Mourinho'nun tribün şovları yıla damgasını vuracaktır. Hadi hayırlısı...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder