7 Temmuz 2010 Çarşamba

Gidenlerden

Geçen seneden alıştırmıştı bizi yönetim.. Gece 3'te web sayfasından okuyorduk yeni gelenleri. Bütün basını atlatıp, geliyor diye yazılan 45 isimden başkası oluyordu gelen. Bu yüzdendir ki son 1 aydır her sabah ilk işim resmi siteyi açıp yeni gelen birisi var mı diye bakmak oluyordu.

Uğur Uçar ve Emre Güngör'ün gidişini bu şekilde öğrendik. Neil, Servet, Gökhan Zan, Sabri, Hakan Balta, Çağlar ve Ali Turan'ın olduğu bir defans organizasyonunda diz kapağı kırıldıktan sonra bir türlü eskiye dönemeyen Uğur ve kronik sakatlık hastalığındaki Emre Güngör'ün gidişleri çok anormal gelmemişti. Lakin dün sabah Keita'nın gönderiliş haberi bana fazlasıyla anormal geldi.

Ilk senesinde iyi işler çıkardı Keita. Kadıköy'deki maça kadar gayet güzel oyunlar oynadı. O atmosfere, o hakeme ve R.Carlos'un tecrübe dolu tahriklerine dayanamadı ve kırmızıyı gördü. Hatalıydı evet, hocası da onu 3-4 maç kesip cezasını verdi. Sezonun kalan kısmında yine takımı sürükleyen oyunculardandı. Baktığımız zaman bir sezonda toplam 34 maç oynamış. Oynamadığı maçların 5-6 tanesi cezalı oldugu ve kadroya alınmadığı içindi. Yani herhangi bir uzun sakatlık da yaşamadı. Devamlılık problemi olmayan bir oyuncuydu. 8 küsür milyon euro'ya gelmişti, hemen hemen aynı paraya gönderildi. Şimdi sağ açıktaki boşluğu Serdar Özkan veya Sabri ile kapatmayı düşünmüyordur yönetim. Eğer yine bu paralara etkili bir sağ açık alınırsa problem yok. Ama sağ bekten sonra bir de sağ açıkta problem yaşanırsa bu satışın hesabı zor verilir.

Güzel fuleleri, güzel taklaları vardı.. Gol attıktan sonra çalan şarkısı da güzeldi.. Katar çok sıcak olur, gitmeseydi keşke..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder