4 Mayıs 2009 Pazartesi

TurBulent

Puan kaybettigi her mactan sonra sucu baskasina atan Bulent Uygun, maglup olduklari Gaziantep macindan sonra da bu huyundan vazgecmedi. Daha Mayis ayinin basinda maci gunduz vakti oynattigi icin once federasyona sallayan Bulent Hoca, arkasindan da cok direncli mücadele ettigi icin Gaziantep takimi icin "tesvik primi" almislar demek istedi. Butun bir kis boyunca saha demeye bin sahit isteyen bir ortamda maclarini oynayan ve bu avantajla sahasinda nerdeyse hic puan kaybetmeyen Sivas, semsiye tersine donup bahar gelince "Gaziantep Sivas'tan 10 derece daha sicak, buraya adapte olamiyoruz" dedi. Ilerde butun statlarimizin ustu kapanirsa tum maclar standart olarak 18 derecede oynanir belki. O zaman da acaba ortamdaki nem oranindan sikayet ederler mi diye dusunuyor insan.

Hem kendini ve takimini cok mert, cok delikanli olarak lanse edeceksin kamuoyuna hem de rakibin iyi mucadele ettigi icin onlara tesvik primi almislar diye camur atacaksin. Bulent Uygun'un disinda roportaj veren tum futbolcular da ayni seyleri soylediler. Gaziantep butun sezon boyle oynasa sampiyon olurdu, inanilmaz bir sekilde direncli ciktilar, ligde su ana kadar en iyi oyunlarini oynadilar...vs. Kume düsmesi kesinlesen Oftas evinde Galatasaray'i 2-0 yendigi zaman herkes Galatasaray'in ne kadar kotu oldugunu konusuyor ama ligin orta sirasindaki Gaziantep takimi kendi sahasinda 1-0 maglubiyetten maci 2-1'e getirince kimse bu Sivas nasil bu maci kaybeder diye sorgulamiyor. Hedef tesvik primi almis Gaziantepspor.

Yigidin harman oldugu yerde bundan sonraki puan kaybinda (kalan 5 macta 3 galibiyet 1 beraberlik hedeflenmisti, demek ki en iyi ihtimalle hala 2 puan kaybi olacak) ne gibi bir mazeret uretilecegi merak konusu...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder