5 Mayıs 2009 Salı

Yine Arda Yine Olay (!)

Bugunku buyuk gazetelerde yazan baslik bu. Yine Arda Yine Olay. Haberin altina da yukardaki fotografi koymuslar. Ilk bakista Arda'nin yine bir kavgaya karistigi saniliyor ama haberin devamini okudugunuz zaman cikan kavgayla Arda'nin bir ilgisi olmadigini, hatta Arda'nin kavgayi ayirmaya calistigini anliyorsunuz.
Bir tarafta onun essiz bir futbolcu oldugunu dusunenler var. Gercekten de Arda Turan disinda bu derece topla ilerleyebilen, oyuna etki eden, calim atabilen, insiyatif alabilen baska bir Turk oyuncusu yok. Nihat Kahveci, Tuncay Sanli, Emre Belozoglu hep farkli kulvarlarda. Ikinci bir Arda Turan henuz kesfedilmedi Turkiye'de. Iste bu kesim (ki bunlarin cogunlugu Galatasarayli) medyanin Arda'nin uzerine bilerek gittigini ve onun cikisini engellemek istedigini dusunuyor. Yukardaki kavga olayini da bu bakis acisi ile degerlendirmek cok da yanlis gelmiyor belki kulaga. Arda'nin grubundaki bir kisi ozel guvenlik gorevlisi ile kavga ediyor ama haberin haber olmasi icin baslikta Arda'nin adi geciyor.



Diger tarafta ise Arda'nin cok abartildigini soyleyip onun sonunun da Tarik Dasgun (Genclerbirligi'nden Fenerbahce'ye gelip buharlasan) gibi olacagini dusunenler var. Spor arabasi ile yaptigi kaza, yazin bir teknede sevgilisi ile yakalanmasi, kisin evinde yine sevgilisi ile cekilmis fotograflarin facebook uzerinden basina sizmasi, Fenerbahce macinda yaptigi asiriliklar ve son olarak Belediye macinda guvenlik gorevlisi ile yumruklasmasi bu grubun elini guclendiren olaylar.
Ilk grup Arda'nin biraz da dikkatsiz hayati yuzunden cikan bu tip olaylara uzulurken diger grup ise biyik altindan guluyor. Arada olansa Turk Futbolunun belki de en buyuk yetenegi olan Arda Turan'a oluyor...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder