16 Temmuz 2009 Perşembe

Bir Maçtan Çok Daha Fazlası

Yeni bir dönem başlıyor bugun Galatasaray'da. Geçen sezon yapılan isabetli ve kaliteli transferlere ayni kalite ve tecrübede bir hoca eklenemeyince sezon hüsran olmuş, UEFA Ligi'ne zor kalınmıştı. Aynı hatayı bir kez daha tekrarlamayan yönetim, teknik kadroyu Rijkaard'in Neeskens'li ekibine emanet etti ve taraftarın bu ve önümüzdeki sezonlara umutla bakmasını sağladı. Eskilerden Ümit Karan ve Hasan Şaş'ın gidişine ve Lincoln'un kaçışına Mustafa Sarp, Gökhan Zan, Leo Franco ve Keita'nın gelişleri ile cevap veren Galatasaray, bu akşam sezonun ilk resmi maçına cıkıyor.

3 haftalık kampta öne çıkan 3 genç futbolcu Emre Çolak, Serdar Eyilik ve Erhan Şentürk'ü kadroya alıp, henüz hazır olmayan yabancı futbolcuları Istanbul'da bırakan Rijkaard takım içinde nasıl bir adalet olacağının sinyallerini verdi. Sezonun ilk resmi maçı olan 2. ön eleme maçında takımı yalnız bırakmayan başkan ve yöneticiler de maçın ciddiyetinin farkında. Galatasaray'ın Türkiye ve Avrupa futboluna damga vuracağı bir 2-3 sezonun başlangıcı olabilir bu maç. Bu sene takımın iskeletini oluşturup seneye yeni stadın da hizmete açılması ile çok büyük başarılar gelebilir.

Biraz klişe olacak belki ama nasıl başlarsa öyle gider derler. Iyi bir gelecek için iyi bir başlangıç bekliyor Galatasaray taraftarları...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder