20 Eylül 2009 Pazar

462 Dakika

17 Ağutos'ta oynanan Antalya maçının 78.dakikasından bu yana geçen 462 futbol dakikası. Sırasıyla Gençlerbirliği, Gaziantep, Galatasaray, M.United ve Kayseri maçları. 5 tane koca 90 dakika (bu maçlara eklenen uzatmaları saymıyorum) ve Antalya maçının son 12 dakikası. Tam 462 dakikadır bir tane bile gol atamadı Beşiktaş.

Her maça ayrı bir onbir, ayrı bir sistem, ayrı bir kaos ile çıkan Beşiktaş'ta bir Fink önlibero oynadı, bir Tabata ; bir Bobo kadro dışı kaldı (ya da kampı terk etti), bir 5,5 milyon euro'ya alınan Ismail Köybaşı. Biraz Ibrahim Üzülmez sol bek oynadı, biraz Ekrem Dağ. Büyük umutlarla geri gelen Nihat da gol bulamadı, Nobre&Bobo ikilisi de. Ve son olarak geçen senenin büyücüsü Yusuf Şimşek. O da olmadı, olmayınca olmuyor sözünü doğrularcasına.

Ligde ilk 6 hafta geride kaldı. Bugun Fenerbahçe ve/veya yarın Galatasaray da kazanırsa aralarındaki puan farkı 12 puana çıkacak. Daha geçen hafta "büyük bir kayıp ve fark yok, planladığımız yerden sadece 3 puan gerideyiz" diyen Denizli, dün akşam maçtan sonra istifa etmeye hazır olduğunu söyledi. Haftaya maç Ankaraspor'la olduğu için boş gececek Beşiktaş. Bu vesile ile belki ligdeki ikinci 3 puanını alır. Zaten herhangi başka bir deplasmana gitseydi, bu oyunla, bu zihniyetle, bu moralle 3 puan alması imkansıza yakındı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder