8 Ekim 2009 Perşembe

Akşam Pazarı

Tahkim Kurulu pek çok kişinin beklediği kararı vererek Ankaraspor'un küme düşürülme kararını onadı. Küme düşme kararını onarken 6 aylık hak mahrumiyeti cezalarını 3 aya, 3 aylık hak mahrumiyeti cezalarını ise 15 güne düşürme kararı ilginçti. Karara göre Turkcell Süper Lig'de bu sene Ankaraspor'la oynayan ve oynayacak olan takımların tamamı karşılaşmaları 3-0 hükmen kazanacak. Bunu yaparken de her hafta bir takım bay geçecek.

Ayrıca, Ankaragücü'ne gitmeyip Ankaraspor'da kalan tüm futbolculara 15 günlük özel bir transfer süresi verilecek. Italya'da Juventus'un küme düşürülmesi olayındaki gibi, isteyen futbolcular herhangi bir bonservis olmaksızın istedikleri takıma gidebilecekler. 15 günlük özel süre başlayınca kalan bazı futbolcuların da Ankaragücü'ne gideceği konuşuluyor. Ama hem kadroda yeteri kadar Türk oyuncu olduğu için hem de 8 tane yabancı olduğu için pek fazla futbolcu geçebilecek gibi de değil.

Bu yüzden Ankaraspor kadrosunda bulunan kaliteli Türk ve yabancı oyuncuların nerelere gideceğini merakla bekliyoruz. Ilk etapta akla gelen yerli futbolcular Ilhan Parlak, Özgür Çek, Baki Mercimek ve Aydın Karabulut. Yabancılar ise kaleci Senecky, Tita, Neca ve Theo Weeks. Bakalım akşam pazarından kim karlı çıkacak...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder