29 Ekim 2009 Perşembe

Yaraları Sarmak

Hala geçen sezonun meyvelerini yiyor Galatasaray. Bu sene daha diğer takımlar Istanbul'da toplanmamışken, 16 Temmuz'da Tobol deplasmanında maçlara başlayan takım, dün akşam, ciddi rakiplerinin hepsinin dinlendiği haftada Buca ile bu sezonun 20.maçını yaptı. 20 maçtan sadece 10 tanesinin lig maçı olduğunu düşünürsek, geçen sezon ligi 5.sırada bitirmenin Galatasaray'a yaptığı katkıları biraz anlayabiliriz.

Bank Asya'nın kuvvetli takımlarından Buca. Kadrolarında her frikiği kaleye vuran Yılmaz ve şehir efsanesi Mehmet Batdal var. Maçı beraber izlediğim arkadaşıma göre Türkiye'nin yeni Hakan Şükür'ü. Bence Mehmet Topal ve Emre Güngör'den oluşan bir savunmaya 1 gol bile atamaması daha gidecek çok yolu olduğunu gösteriyor.

Elano'nun yokluğunda 56 dakika 10 kişi oynayarak kazandı Galatasaray. Travması hala atlatılamamış Fenerbahçe maçından sonra bir de Buca kazası Galatasaray'ı iyice uçurumun kenarına getirebilirdi. Emre Güngör'ün maçı tamamlaması ve Linderoth için şu dakika itibariyle resmi sitede bir "sağlık raporu" haberi olmaması sevindirici...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder