24 Haziran 2010 Perşembe

40 Maç

Dün oynanan 4 maçla beraber 64 maçın 40'ı geride kaldı. Bir başka deyişle "çoğu gitti, azı kaldı". Son grup maçları diye iki maçı aynı saate koymaları pek hoş olmadı ama isyan edecek bir durum yok. Bu hep böyleydi. İki gündür TRT ve TRT Haber arasında mekik dokuyoruz golleri yakalamak için.

Salı günkü maçlardan Uruguay-G.Kore, Arjantin-Meksika eşleşmeleri çıkmıştı. 3 maçta hiç gol yemeyen Lugano'lu Uruguay, hızlı bir takım olan G.Kore karşısında zorlansa da kazanır gibi geliyor. Öte yandan Arjantin'in Meksika'yı geçerken pek zorlanacağını sanmıyorum.

Dünkü maçlardan da Almanya-Ingiltere ve Amerika-Gana eşleşmeleri çıktı. Fransa ve Italya ile birlikte perişanları oynayan Ingiltere'nin Almanya karşısında tutunması bence ihtimal dışı. Amerika-Gana maçı ise 3 ihtimalli olur. Ben dün akşam Almanya karşısında iyi mücadele eden Gana'yı bir adım önde görüyorum.

Bugunun 17:00 maçları izlemeye değer. Italya'nın da bulunduğu F grubunda 4 takımın da bir üst tura çıkma şansı var. Eğer Italya grup ikincisi olursa Almanya-Ingiltere'den sonra bir de Hollanda-Italya maçı izleriz 2.turda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder