25 Haziran 2010 Cuma

Ciao Ragazzi

2 gün önce Fransa bavullarını toplarken içten içe seviniyordum aslında. Zaten ilk maçtan beri umut da vermiyorlardı. Italya da ilk 2 maçında umut vermedi ama onlar Fransa gibi antipatik olmadığı için bir üst tura çıkmalarını istiyordum. Ayrıca bu kupada Slovakya, Paraguay gibi takımları izlemektense Italya'yı izlemeyi tercih ederdim.

Pirlo'nun yokluğunda kolu kanadı kırık olarak ilk iki maçtan 2 puan alabilen Italya dünkü maçın da ilk devresinde hemen hemen aynı eksende bir oyun oynadı. 23'te Vittek atınca 73'e kadar o golü çıkarmaya calıştılar. 73'te Vittek ikinciyi atınca bu sefer bitti dedik ama 81'de 2-1 olunca biraz umutlandık. Önce 3-1, sonra 3-2 olunca (73.dakikadan sonra 4 gol atılması da ayrıca enteresan) artık ister istemez 3-3 olmasını bekledim. Italya 90+4'te 3-3'ü bulsa, o gazla gruptan çıkıp finale kadar yürüyebilirdi.

Olmadı, Fransa'dan sonra Italya da evine döndü. 2006'nın iki finalisti de gruplarda kaldı. 2006'da finali iki Avrupa takımı oynamıştı, 2010'da finali iki Güney Amerika takımının oynama ihtimali gittikçe güçleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder