16 Eylül 2009 Çarşamba

Serbest Düşüş

Ligde en son 2.hafta Antalya’ya karşı Tello ile frikik golu bulan Beşiktaş’taki gol sorunu devam ediyor. Dün akşamki maçtan önce Bobo’yu kadrodan çıkaran Denizli, formsuz Nihat’ı da yedeğe çekip bu sefer şansını Nobre + Holosko + Serdar Özkan’la denedi ama yine olmadı. Delgado’nun yokluğunda forvet arkası oynaması için alınan Tabata, Galatasaray maçından sonra M.United maçında da vasatı aşamadı.

Denizli, Galatasaray maçında Arda’nın başına bekçi olarak diktiği Ekrem’i bu sefer Rooney’i durdurmak için kullandı ve bunda başarılı oldu. Ernst’le de savunmanın önününü güçlendirip M.United’a fazla pozisyon vermediler. Ama tüm maç boyunca % 100’lük bir tane bile gol pozisyonu da yaratamadılar. Dünkü maç, Şampiyonlar Ligi’ne yakışmayacak derecede kısır ve kilitli bir maçtı. M.United nasıl olsa bir yolunu bulup golü atarım düşüncesi ile sakin bir şekilde, panik yapmadan kendi oyununu oynamaya devam etti ve nitekim kendisine gereken golu, tam da gereken dakikalarda buldu.

Mustafa Denizli yine kendine yakışan yorumu, bu sefer maç öncesi basın toplantısında yaptı. Bu gruptan çıkmak için 7 puanın yeteceğini düşünen Denizli’nin ilk 3 puani gitti. Old Trafford’da da 3 puan daha gideceği için geriye 12 puan kalıyor. İçerdeki Wolfsburg ve CSKA maçlarını kazanıp, muhtemelen Wolfsburg deplasmanında 1 puan çıkabileceğini düşünüyor. Yani bir sonraki maçta CSKA deplasmanından da bir mağlubiyetle dönerlerse hala bu hesabın peşinde olduğunu söyleyebilir “Kurt Hoca” Denizli !!

Beşiktaş taraftarı dün akşamki tribün şovunun aynısını geçen sene Liverpool maçında da yaptmıştı. İlk defa izlediğimiz zaman çok etkilenmiştik evet ama aynı şeyleri ikinci kere izlediğiniz zaman ayni etkiyi yaratmıyor. Zaten takımı da ateşleyemediler bir türlü. Çarşı’nın tribün organizasyonlarını (gerekirse koreografilerle) biraz değiştirmesi gerekiyor. Mustafa Denizli’nin takımdaki gidişatı değiştirmesi gerektiği gibi...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder