23 Ekim 2009 Cuma

Rezalet

Son yılların en büyük televizyon rezaletiydi. Bir yandan Emre Tilev'in bas bas bağırması, bir yandan canlı yayına kocaman bir d-smart logosu koyulması, bir yandan sürekli alttan geçen yazılar.

Geçen sezon d-smart'a üye olurken verilen "sizden hiçbir şekilde başka para istenmeyecek" sözlerine karşın bu sene başında "futbol paketi" için 199 lira istedi d-smart. Sivas ve Trabzon da elendikten sonra beklenen satış rakamlarına ulaşamadı haliyle. Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarının çoğunluğu da evine yeni bir dijital platform almayıp, topu topu 3-5 maçı dışarda eşiyle dostuyla izlemeyi tercih etti.

Digitürk'ün d-smart'ı atlayıp direkt TNT ile anlaşması d-smart'ın planlarını bozdu tabi. Ama bunun faturasını izleyiciden çıkarmak d-smart'ın zaten yerlerde olan imajını biraz daha sarstı. Varsa burda yasadışı bir uygulama, bunun hukuksal yollarla çözülmesi gerekir. Eski üyelerin 200 lira verip, sıfırdan üye olanların 500-600 lira verip izlediği bir maçın ikinci yarısının tamamını bu şekilde yayınlamak nerden baksanız rezalet...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder